Vores politik, din beskyttelse af personlige oplysninger

Sonos, Inc. Erkl?ring om beskyttelse af personlige oplysninger

Senest opdateret: Marts 2019

Vi respekterer dit privatliv og din ret til at kontrollere dine persondata. Vores principielle retningslinjer er ganske enkle. Vi g?r det helt tydeligt, hvilke data vil indsamler, og hvorfor vi g?r det. Vi g?r alt i vores magt for at beskytte dine persondata. Vi s?lger ikke - og vil aldrig s?lge - dine persondata til tredjeparter.

Vores prim?re form?l med at indsamle dine persondata er at forbedre din lytteoplevelse. Hvad enten vi samarbejder med musiktjenester for at sikre os, at du har adgang til dine yndlingsplaylister og kan opdage nye kunstnere, eller vi giver dig muligheden for at afspille musik ved hj?lp af stemmestyring eller med touch-betjeningen p? dit smart home-system, eller vi tilbyder dig en optimal og effektiv kundeservice, hvis noget g?r galt, s? du kan f? musikken i gang igen - er det vores overordnede m?l, at du kan lytte s? ubesv?ret som muligt.

Privatlivspolitikken, ("Politikken"), forklarer hvilke persondata, vi indhenter fra dig - enten direkte eller indirekte - og om, hvordan vi bruger disse oplysninger. Persondata er enhver form for oplysninger, der kan bruges til at identificere dig eller som kan tilknyttes dig. Politikken d?kker ogs? de valg, du kan foretage mht. de persondata, vi indsamler, og hvordan du kan kontrollere disse beslutninger. Den er g?ldende for alle Sonos-produkter ("Sonos produkt/er"), og ogs? for vores Sonos kontrolapp,("Sonos app" eller "appen"). Derudover er den ligeledes g?ldende for alle de websider, som Sonos styrer, samt ligeledes for andre offline interaktioner, s?som bes?g i en Sonos forretning eller ved deltagelse i en Sonos begivenhed (kollektivt betegnet som, "servicetjenester"). Vi beder dig genneml?se denne Privatlivspolitik for at f? klarhed over, hvordan Sonos kan indhente, bruge og dele dine persondata. Betegnelserne, "vi", "os" eller "Sonos" er hver is?r beregnet til at referere til Sonos, Inc.

Privatlivspolitikken forklarer nedenst?ende:


Den slags personoplysninger, vi indsamler

Oplysninger, som du giver os

Vi indsamler de oplysninger, som du frivilligt giver til os, s?som dit navn, dit telefonnummer og din e-mailadresse, f.eks. n?r du gerne vil vide mere om Sonos-produkter og -tjenester, eller n?r du kontakter vores kundeservice med en anmodning om at modtage support mht. dine Sonos-produkter.

Oplysninger, som vi indsamler automatisk

Vi indsamler automatisk oplysninger om dig, s?som funktionsdata (som defineret herunder) og yderligere brugsdata (som defineret herunder) om, hvordan du bruger dit Sonos-produkt, eller oplysninger indsamlet ved brug af cookies og lignende teknologier, n?r du bruger, tilg?r eller interagerer med os via vores hjemmesider eller app. Vi kan for eksempel indsamle oplysninger om den slags enhed, du bruger til at tilg? vores hjemmesider, operativsystemet og versionen, din IP-adresse, din generelle geografiske placering if?lge din IP-adresse, din browsertype, de websider, du bes?ger p? vores websteder, og om og hvordan du interagerer med indholdet, der er tilg?ngeligt p? vores websteder.

Oplysninger, indsamlet fra andre kilder

Vi kan modtage oplysninger om dig fra andre kilder, herunder tredjeparter, s? som musiktjeneste-partnere og tredjeparter, sammen med hvem, vi tilbyder samarbejds-servicetjenester eller engagement i f?lles marketingsaktiviteter. Vi kan ogs? modtage oplysninger om dig fra sociale medieplatforme, f.eks. n?r du interagerer med os gennem disse platforme. Vi beskytter de data, som vi har indsamlet fra tredjeparter, i overensstemmelse med de metoder, der er beskrevet i denne Privatlivspolitik, og derudover anvender vi yderligere restriktioner, der er p?lagt af datakilden.

Oplysninger om b?rn

Sonos henvender sig ikke til b?rn og har ikke til hensigt at tiltr?kke sig opm?rksomheden hos b?rn under 16 ?r. Selvom bes?gende i alle aldre kan navigere p? vores webside eller bruge vores app, indsamler vi ikke bevidst personlige oplysninger om personer, der er under 16 ?r, uden for?ldrenes samtykke. Hvis en for?lder eller en v?rge har modtaget en meddelelse om, eller p? anden m?de har erfaret, at et barn under 16 ?r er blevet fejlagtigt registreret p? dette websted ved at bruge falske oplysninger, annullerer vi barnets konto og sletter barnets personlige oplysninger i vores system.

Gå til toppen

Kunders interaktioner med Sonos

For at g?re informationen i denne erkl?ring nem at forst?, har vi fremh?vet forskellige tilf?lde, hvor Sonos muligvis kunne indsamle personoplysninger fra kunder. Kunders interaktioner med Sonos opdeles i f?lgende segmenter:

L?r mere om Sonos

Efterh?nden som du indsamler flere oplysninger om Sonos, bes?ger du os muligvis p? en virtuel eller fysisk m?de. Eksempler kan v?re, at du surfer p? vores webside, ringer til vores interne salgsrepr?sentanter, bes?ger en fysisk Sonos-forretning eller deltager i arrangementer, der er sponsoreret af Sonos. For at l?re mere om Sonos produkter, kan du frivilligt oplyse nogle persondata, s?som dit navn og din e-mailadresse, under forl?bet af disse interaktioner. Vi kan ogs? indsamle oplysninger om dig online gennem cookies eller lignende teknologier, n?r du bes?ger vores websider.

Vi indsamler: navn, e-mailadresse, IP-adresse og oplysninger fra cookies eller lignende teknologi.
Hvorfor: Vi bruger denne information til at dele nyheder om arrangementer og produkter, der tilbydes af Sonos. Desuden hj?lper IP-adresser os med bedre at forst? geografiske oplysninger om dem, der bes?ger vores hjemmeside, s? vi kan forbedre hjemmesiden for alle bes?gende. Det er i vores legitime interesse at behandle dine persondata til disse form?l.
K?b af Sonos-produkter

N?r du har besluttet dig for at k?be et Sonos-produkt, tilbyder vi dig muligheden for at k?be direkte fra os p? vores webside: www.fant6.com eller hos en Sonos-forhandler. N?r du k?ber hos os, bliver du muligvis anmodet om at afgive oplysninger, s? vi kan gennemf?re dit k?b.

Vi indsamler: dit navn, dit telefonnummer (frivilligt), din e-mailadresse, din forsendelses-/leveringsadresse og dine betalingsoplysninger.
Hvorfor:Vi bruger disse personlige oplysninger til at gennemf?re dit k?b, lave en opf?lgning p? dit k?b, hj?lpe med leveringsproblemer, behandle returneringer og andre problemer, der eventuelt vil kunne opst? i forbindelse med dit k?b af Sonos-produkter. Det er n?dvendigt at bruge dine persondata til dette form?l for at gennemf?re aftalen, vi har indg?et med dig. Bem?rk venligst, at vi ikke gemmer betalings- eller kreditkortoplysninger. Vi bruger kun betalingsoplysningerne i forbindelse med dit k?b af Sonos-produkter.
Registrering af dit Sonos-system

N?r du har modtaget dit Sonos-produkt, vil du blive anmodet om at tilslutte dit produkt til et netv?rk i dit hjem. Hvert enkelt Sonos-produkt skal tilsluttes en internet-forbindelse for at kunne installeres korrekt. Som en del af den indledende installation, vil du blive anmodet om at downloade Sonos-kontrolappen, enten fra vores webside eller fra en tredjeparts webside, som f.eks. Google Play Store. Sonos-appen giver dig mulighed for at styre dit Sonos-system fra den valgte enhed (som f.eks. din telefon eller din tablet). Under installationsprocessen vil Sonos-appen anmode dig om at oprette en konto og registrere dit system hos Sonos. For at dine Sonos-produkter kan fungere korrekt, skal du registrere dine Sonos-produkter.

Som led i registreringen af dit Sonos-produkt anmoder appen dig om at indtaste personlige oplysninger, s?som din e-mailadresse og lokationsdata (land, postnummer). Det er n?dvendigt at give os disse oplysninger for at kunne registrere dit Sonos-system. Derefter vil dit Sonos-system generere et unikt alfanumerisk identifikationsnummer, som vi bruger til at identificere dit specifikke Sonos-system p? en mindre personlig m?de. Dette ID-nummer bliver knyttet til den e-mailadresse, som du oplyste sammen med produktets serienummer og IP-adressen fra det sted, hvor produktet blev tilsluttet. Som en del af denne registrering skal du oprette en Sonos-konto. Vi indsamler dit password til din Sonos-konto, som kun bruges til godkendelse og adgang til Sonos-kontoen.

Vi indsamler: dit navn, dit telefonnummer, din e-mailadresse, dine lokationsdata, dit password og din IP-adresse. Bem?rk venligst, at dit password er lagret via en envejs-hash, hvilket betyder, at det ikke kan genskabes (eller videregives) af nogen, herunder Sonos.
Hvorfor: V indsamler disse oplysninger, s? vi kan hj?lpe dig og s?rge for, at dine produkter fungerer sikkert, (hvilket hj?lper med til at forhindre en uautoriseret adgang til dine produkter eller dit netv?rk i dit hjem) og for at sikre, at vi tilbyder dig de rigtige alternativer mht. valg af musik, baseret p? din geografiske placering, (f.eks. radiostationer, der findes i dit land). Det er n?dvendigt at bruge dine persondata til dette form?l for at gennemf?re aftalen, vi har indg?et med dig. Vi bruger ogs? din e-mailadresse til at sende Sonos-relaterede meddelelser, s?som reklame og salgsfremmende meddelelser, software-opdateringer, information om Sonos-produkter og/eller -tjenester og til at dele sp?ndende nyheder om Sonos-produkter med dig. Det er i vores legitime interesse at behandle dine persondata til disse form?l.
Brug af Sonos-produkter

Der er tre hoved?rsager til, at vi indsamler oplysninger fra dine Sonos-produkter: (1) For at kunne tilbyde dig at v?lge imellem musiktjenester eller andet lydindhold, (f.eks. tv eller spil), idet disse persondata er n?dvendige, for at kunne gennemf?re aftalen, vi har indg?et med dig, (2) for at tilbyde dig kontrol over dit Sonos-system, idet disse persondata er n?dvendige, for at kunne gennemf?re aftalen, vi har indg?et med dig, og (3) for at kunne forbedre dine Sonos-produkter med tiden, hvilket er i vores legitime interesse.

Brugen af et Sonos-produkt indeb?rer at v?lge det lydindhold, der skal afspilles i de rum, som du v?lger. Selv om du kan afspille gratis fra internetradio eller musikfiler, der er lagret lokalt p? dit hjemmenetv?rk, (f.eks. din computers harddisk), foretr?kker de fleste Sonos-ejere at tilf?je en streaming-musiktjeneste til afspilning via deres Sonos-produkter. Eksempler omfatter, Spotify, Apple Music, Pandora og andre musiktjenester. Tilf?jelsen af nogle af disse musiktjenester kr?ver, at du skal forbinde din individuelle musiktjeneste til dit Sonos system. N?r du f?rst er begyndt at afspille musik eller andet lydindhold gennem dine Sonos-produkter, vil de oplysninger, som vi modtager, afh?nge af dine pr?ferencer.

Funktionsdata:

Disse oplysninger er absolut n?dvendige for, at dit Sonos-produkt kan udf?re dets grundl?ggende funktioner korrekt og sikkert, og du vil ikke kunne frav?lge denne dataindsamling, deling og/eller behandling af disse persondata, hvis du fortsat gerne vil bruge dine Sonos-produkter.

Vi indsamler:
  • Registreringsdata. Disse oplysninger omfatter din e-mailadresse, din placering, dine sprogpr?ferencer, dit Sonos-produkts serienummer, IP-adresse og logindata til din Sonos-konto, (som beskrevet ovenfor).
  • Systemdata. Disse oplysninger omfatter data som f.eks. produkttype, controller-enhedstype, controller-enhedens styringssystem, oplysning om softwareversion, indholdskilde, (audio line in), signalindgang (f.eks. om dit tv apparat sender et bestemt lydsignal som Dolby til dit Sonos system), information om WiFi-antenner, lydindstillinger, (s?som udligning eller stereopar), produktorientering, navne p? den/de musiktjeneste(r), du har tilf?jet til/udstyret dit Sonos-produkt med, de navne, du har givet dit Sonos-produkt i forskellige rum, om dit produkt er blevet indstillet ved hj?lp af Sonos TruePlay teknologi samt fejloplysninger.
Hvorfor vi indsamler funktionsdata: Vi indsamler disse oplysninger for at sikre, at dine Sonos-produkter fungerer korrekt, for at give dig en optimal kundeservice og for at respektere dine lydpr?ferencer, hvilket er n?dvendigt for gennemf?rslen af kontrakten, som vi har indg?et med dig. Vi indsamler ogs? disse oplysninger for at guide forbedringen af vores Sonos-produkter og beslutninger mht. vores kundeservice, hvilket er i vores legitime interesse.
Yderligere brugsdata

For at forbedre din oplevelse med Sonos-produkter og tilbyde dig bedre, personligt tilpassede Sonos-produkter og -tjenester, der opfylder vores kunders behov og forventninger, indsamler vi f?lgende yderligere brugsdata. Behandlingen af disse oplysninger er i vores legitime interesse, som anf?rt n?rmere herunder (under "Hvorfor"). Du kan frav?lge deling af disse oplysninger ved at f?lge de trin, der er n?vnt her.

Vi indsamler:
  • Ydelsesinformation. Dette omfatter ting, s?som temperaturen p? dit produkt, WiFi-information, s?som signalstyrke, hvor ofte du bruger de musiktjenester, du har tilsluttet til dit Sonos-system (herunder for nogle tjenesters vedkommende, dit login-brugernavn - men ikke dit password - til denne tjeneste), oplysning om, hvor tit du bruger Sonos-appen i forhold til en anden betjeningsmekanisme, hvor ofte du bruger de fysiske betjeningsmuligheder p? enheden, og lokationsdata, n?r Sonos-appen er i brug, str?mmen af interaktioner i Sonos-appen og varigheden af brugen af Sonos-produktet.
  • Aktivitetsoplysninger. Disse omfatter varigheden af brug af musiktjenester, oplysninger om produkt- eller rumgruppering, oplysning om kommandoer (s?som afspil, pause, ?ndring af lydstyrke eller overspringning af musiknumre), oplysninger om playliste- eller stationobjektbeholderdata, herunder lyttehistorik ("Senest afspillet"), og oplysninger om Sonos-playlister eller Sonos-favoritter, der hver is?r er tilknyttet individuelle Sonos-produkter og dine interaktioner med dem. Hvis du aktiverer stemmestyring, vil vi ogs? indsamle oplysninger om musiknummerdata.
Hvorfor: Vi indsamler disse oplysninger for at hj?lpe med at sikre, at Sonos-produkter fungerer korrekt, tilvejebringe en personligt tilpasset oplevelse for vores kunder, afg?re, hvilke slags produkt- eller funktionsforbedringer der ville gl?de vores kunder mest, og hj?lpe med at forudsige potentielle problemer med Sonos-produkter. Indsamling af disse oplysninger er i vores legitime interesse for at st?tte en brugervenlig oplevelse, som opfylder dine behov og hj?lper dig med problemer, du m?tte komme ud for. Det er dit valg, om du ?nsker, at vi indsamler disse oplysninger, og derfor kan du frav?lge deling af disse oplysninger ved at f?lge de trin, der er n?vnt her.

Bem?rk, at tjenester til personlig tilpasning (f.eks. Senest afspillet), stemmestyring og den direkte betjeningsfunktion ikke kan bruges, hvis du frav?lger denne indsamling af oplysninger, eftersom disse funktioner skal bruge disse yderligere brugsdata for at fungere. Du kan altid rydde listen over Senest afspillet ved at f?lge vejledningerne i Sonos-appen.
Direkte betjening eller stemmestyringsfunktionalitet

Eftersom verden og vores kunders hjem er blevet mere knyttet til hinanden, har vi indset, at vores kunder muligvis foretr?kker at kunne styre deres Sonos-produkter p? en anden m?de end gennem deres Sonos-app, f.eks. ved at bruge et stemmeaktiveret produkt, (som f.eks. Amazon Alexa), gennem en kontrolmekanisme i hjemmet, (f.eks. en Lutron Pico fjernbetjening), eller via appen, som tilbydes af kundernes foretrukne musiktjeneste.

For at aktivere denne funktion vil du blive anmodet om at tillade, at s?danne enheder opretter forbindelse til dit Sonos-system (meget lig den proces, du gennemg?r, n?r du tilslutter en musiktjeneste). N?r du har aktiveret denne funktion, indsamler og behandler vi funktionsdata, de yderligere brugsdata og lyddata.

Sonos vil dele en del af disse oplysninger med partnere, som yder de tjenester, du har bedt om. Deling af dine relevante oplysninger med disse partnere og videre behandling af disse oplysninger er n?dvendig for opfyldelsen af kontrakterne med disse partnere til din fordel for at sikre, at funktionen til stemmestyring eller direkte betjening fungerer korrekt. Hvis du ?nsker at afvise den slags behandling, skal du blot deaktivere funktionen (for eksempel deaktivere stemmestyring) eller fjerne funktionens tilknytning (fjern for eksempel tilknytningen til din hjemmeautomatiseringsfjernbetjening) fra dine Sonos-produkter. Imidlertid vil stemmestyringsfunktionen, eller en anden direkte kontrolfunktion, ikke fungere, med mindre du giver os tilladelse til at indsamle og behandle de data, som er beskrevet i dette afsnit.

Vi indsamler: funktionsdata, yderligere brugsdata og visse lyddata
Hvorfor: Disse oplysninger indsamles for at opfylde den aftale, som vi har indg?et med dig, for at sikre korrekt funktionalitet og for at hj?lpe med til at forbedre funktionerne, hvilket er i vores legitime interesse.

Lyddata

Sonos optager ikke konstant lyd, der forekommer i dit hjem. Der er to tidspunkter, p? hvilke vi indsamler lyd fra dit hjem: (1) N?r du aktiverer stemmestyringsteknologien p? det stemmeaktiverede Sonos-produkt (som f.eks. Sonos One eller Beam), og (2) n?r du bruger vores innovative Trueplay-rumtuningsteknologi.

Stemmestyring. Stemmestyring fungerer ved, at du med din stemme g?r det "lyttende" Sonos-produkt i stand til at v?gne af sig selv med et bestemt aktiveringsord. Bem?rk venligst, at ikke alle Sonos-produkter er stemmeaktiverede, og hvis dit Sonos-produkt er stemmeaktiveret, skal du sl? "lytning" til p? dit Sonos-produkt for at aktivere stemmestyringen. P? et mere detaljeret niveau betyder "lytte", at de stemmeaktiverede Sonos-produkter buffer og genindspiller lokalt uden at sende eller lagre oplysninger, indtil det registrerer det ord eller den s?tning, (s?som "Alexa"), som for?rsager, at enheden begynder at optage aktivt. Hvis produktet ikke registrerer opv?gningsordet, forts?tter det med at overspille sig selv i en uendelig l?kke, der varer nogle f? sekunder. Dette sker lokalt p? dit Sonos-produkt, og optagelsen bliver ikke videresendt til Sonos eller til en anden tredjepart. Hvis aktiveringsordet bliver genkendt, begynder Sonos-produktet at optage. Med andre ord optager og opbevarer det ikke nogen lyddata, og starter heller ikke med at sende data, f?r det "v?kkes". Du informeres om, at produktet er i gang med at optage takket v?re et visuelt element, s?som en lampe p? Sonos-produktet. Sonos-produktet forts?tter med at optage, indtil du er f?rdig med din stemmekommando. Den nuv?rende optagelse af din stemmekommando bliver derefter sendt til den stemmepartner, som du har autoriseret til at modtage denne optagelse, (f.eks. Amazon). Sonos gemmer ikke en kopi af din stemmeoptagelse. Under afviklingen af stemmeoptagelsen vil dit Sonos-produkt indsamle oplysninger, (f.eks. om decibelniveauet for hver frekvens), om st?jniveauet i rummet. Det er ikke muligt at udtr?kke nogen tale fra denne form for oplysninger. Vi indsamler disse oplysninger for at hj?lpe os med at forbedre teknologien til stemmegenkendelse, hvilket er i vores legitime interesse. Hvis du f.eks. fors?ger at angive en stemmekommando, imens der bliver afspillet musik, kan Sonos forbedre teknologien ved at skrue ned for musikken, s? din stemmekommando kan blive forst?et korrekt.

Trueplay tuning af rum. Den innovative Trueplay tuning af rum analyserer akustiske faktorer, der kan have indflydelse p? lydkvaliteten i rummet, hvor dit Sonos-produkt er placeret. Du skal foretage en aktiv aktivering af Trueplay. Form?let med Trueplay-analysen er at tilpasse dine Sonos-produkter s?dan, at lyden forbedres. For at g?re dette gennemg?r en bruger en interaktiv proces (se videoen her), som indsamler visse oplysninger om dit rum (for eksempel om antallet af h?jtalere og deres placering), herunder oplysninger om niveauet af baggrundsst?j (for eksempel decibelniveauet ved hver frekvens). Denne information bliver brugt til at hj?lpe med at sikre, at tuningen giver dig det bedst mulige lydoutput. Hvis f.eks. din hund g?r under Trueplay-testen, s? ved Sonos-produktet, at baggrundsst?jen fra en g?ende hund skal ignoreres under testningen. Det er n?dvendigt at bruge dine persondata til dette form?l for at gennemf?re aftalen, vi har indg?et med dig, hvis du aktiverer Trueplay.

F? hj?lp fra Sonos

Du vil m?ske af og til beslutte dig for at kontakte vores kundeservice for at f? teknisk support mht. dine Sonos-produkter. For at kunne tilbyde dig en optimal kundeservice, kan vi indsamle visse oplysninger fra dig personligt eller gennem dine Sonos-produkter.

Vi indsamler: Dette kan omfatte kontaktoplysninger, s?som dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer, dine identifikatorer p? sociale medier (hvis du kontakter os gennem en socialmediekanal) og indholdet af dine chats og andre kommunikationer med Sonos' kundesupport (herunder i nogle tilf?lde stemmeoptagelse, hvis du ringer til kundeservice). I visse tilf?lde er det nyttigt for kundeserviceteamet at have en "diagnose" mht. dit Sonos-system. Dette er i v?sentligt omfang et teknisk ?jebliksbillede af alle relevante oplysninger om, hvad der er sket i dit system inden h?ndelsen, og diagnosen indeholder information om den musiktjeneste, der er blevet anvendt, lydniveau, produktindstilling, WiFi-signal og routeroplysning, fejlkoder, enhedsoplysninger, (som f.eks. det operativsystem og den version af Sonos-appen, der er i brug). Indsamling af de ovenn?vnte informationer er n?dvendige for at kunne yde en optimal kundeservice. Du vil blive informeret p? forh?nd, inden vi tager et ?jebliksbillede. Vi tager ikke ?jebliksbilleder, uden at fort?lle dig om det p? forh?nd. Hvis du er en betatester, laver vi automatisk en daglig diagnosticering af dit Sonos-system (if?lge vilk?rene i betatesteraftalen).
Hvorfor: Vi indsamler disse oplysninger for at give dig den optimale og mest effektive kundeservice. For at behandle kundens henvendelser og tekniske sp?rgsm?l, bruger vi kontaktoplysninger for at svare kunden gennem kundens foretrukne metode (pr. telefon, e-mail eller gennem de sociale netv?rk). Hvis der er tale om tekniske problemer, bruger vi systemdiagnostiske data for effektivt af finde frem til problemet. Hvis der er tale om returneringer og/eller ombytninger af produkter, bruger vi kontaktoplysninger for at sikre, at produktet modtages og/eller leveres korrekt. Brugen af denne form for oplysninger er n?dvendig for at gennemf?re aftalen, som vi har indg?et med dig.

Gå til toppen

Hvordan vi bruger persondata

Sonos bruger de oplysninger, som vi indsamler, for at kunne give dig de Sonos-produkter og serviceydelser, som vi tilbyder, hvilket omfatter at bruge disse oplysninger til at forbedre og tilpasse dine lydoplevelser. Vi bruger ogs? de indsamlede data til at kommunikere med dig, f.eks. til at informere dig om din konto, nye tilg?ngelige Sonos-produkter eller serviceydelser, sikkerhed og andre former for opdateringer.

Sonos bruger de indsamlede oplysninger til f?lgende form?l:

Levering af vores produktoplevelse

Vi bruger oplysninger til at levere, betjene, underst?tte og forbedre de Sonos-produkter og serviceydelser, som vi tilbyder, for at sikre, at vores kunder kan lytte s? ubesv?ret som muligt. Det er n?dvendigt at bruge dine persondata til dette form?l for at gennemf?re aftalen, vi har indg?et med dig.

Kundeservice

Vi bruger oplysninger til at besvare henvendelser fra vores kunder, diagnosticere produktproblemer, reparere kundernes Sonos-produkter og til at yde andre former for kundepleje og kundeservice. Det er n?dvendigt at bruge dine persondata til dette form?l for at gennemf?re aftalen, vi har indg?et med dig, samtidig med at det er i vores legitime interesse.

Produktforbedring

Vi bruger konstant oplysninger til forskningsform?l og til at forbedre vores Sonos-produkter og servicetjenester, herunder vedligeholdelse og forbedring af ydeevnen af vores Sonos-produkter og servicetjenester, udvikling og tilf?jelse af nye funktioner eller egenskaber, s?som at bruge fejlrapporter til at forbedre sikkerhedsfunktioner, bruge s?gning og klik for at forbedre relevansen af s?geresultaterne, og anvendelsen af brugsdata for at beslutte, hvilke af de nye funktioner, der skal have f?rsteprioritet. Det er n?dvendigt at bruge dine persondata til dette form?l i vores legitime interesse.

Beskyttelse, sikkerhed og konfliktl?sning

Vi bruger oplysninger til at beskytte vores Sonos-produkters og vores kunders sikkerhed, til at opdage og forebygge svindel, til konfliktl?sning og til at h?ndh?ve vores aftaler. Det er n?dvendigt at bruge dine persondata til dette form?l i vores legitime interesse.

Forretningsm?ssige aktiviteter

Vi bruger data til at udvikle aggregatanalyser og business intelligence, der g?r det muligt for os at operere, beskytte, tr?ffe velbegrundede beslutninger og udf?rdige rapporter om vores virksomheds resultater. Det er n?dvendigt at bruge dine persondata til dette form?l i vores legitime interesse.

Kommunikation, markedsf?ring og annoncering

Vi bruger de indsamlede oplysninger til at levere og g?re vores kommunikation med dig mere personlig. F.eks. kan vi kontakte dig via e-mail eller gennem andre former for e-kommunikation, (herunder via Sonos-appen), for at informere dig om nye Sonos-produkter eller servicetjenester, om nye musiktjenester, der er tilg?ngelige i dit omr?de, om sikkerheds- eller softwareopdateringer, om opdatering af et supportproblem eller til at invitere dig til at deltage i en unders?gelse. Det er n?dvendigt at bruge dine persondata til dette form?l i vores legitime interesse. Du kan finde flere oplysninger om dette ved at se Retsgrundlag for brug af personoplysninger.

Derudover bruger vi cookies og lignende teknologier til at vise dig den mest relevante Sonos-annoncering. Du kan finde oplysninger om administration af e-mailabonnementer og reklamemeddelelser ved at se Dine rettigheder og valgmuligheder.

Gå til toppen

Hvordan vi kan dele persondata

Sonos s?lger ikke og vil ikke s?lge nogen form for personlige oplysninger om vores kunder. Vi offentligg?r kun dine persondata, i overensstemmelse med denne Privatlivspolitik. Vi kan dele oplysninger med f?lgende typer af tredjeparter.

Tredjepartsleverand?rer

Sonos bruger en r?kke tredjepartsleverand?rer til at udf?re tjenester som hjemmesideadministration og -hosting, cloudrelaterede tjenester, onlinek?b af produkter og forsendelse, kreditkortbehandling og e-mailkommunikation. Vi deler kun de af dine persondata, som er n?dvendige for at afslutte en transaktion eller levere et produkt eller en service, som du har anmodet om og eller godkendt, og kun med leverand?rer eller agenter, der arbejder p? vores vegne med det form?l, som er beskrevet i denne Privatlivspolitik. I s?danne tilf?lde vil dine personlige oplysninger blive delt med disse agenter eller leverand?rer, men kun med det form?l at tilvejebringe serviceydelser i overensstemmelse med instruktioner fra Sonos og med indholdet i denne Privatlivspolitik. Det er i vores legitime interesse at dele oplysninger med disse tredjeparter til disse form?l. Vedr?rende sp?rgsm?l om tredjepartsleverand?rer bedes du sende en e-mail til privacy@sonos.com.

Musiktjenester

For at sikre den bedste brugeroplevelse, og at musiktjenesterne fungerer korrekt, kan Sonos dele relevante produktaktivitetsoplysninger og dine instruktioner med musiktjenester, som du har autoriseret til at interagere med dine Sonos-produkter. F.eks. hvis du bruger en musiktjeneste p? dit Sonos-produkt eller til at kontrollere dit Sonos-produkt, er vi n?dt til at dele visse oplysninger med denne musiktjeneste for at muligg?re dette. At dele oplysninger med disse musiktjenester, i overensstemmelse med dine instruktioner, er n?dvendigt for at opfylde den aftale, som vi har indg?et med dig.

Betjeningspartnere

N?r du har aktiveret den direkte betjening af dit Sonos-system, kan vi dele relevante produktaktivitetsoplysninger med betjeningspartnere, som du har autoriseret til at interagere med dine Sonos-produkter. At dele oplysninger med betjeningspartnere, i overensstemmelse med dine instruktioner, er n?dvendigt for at opfylde den aftale, som vi har indg?et med dig.

Stemmestyringspartnere

N?r du har aktiveret stemmegenkendelse, kan vi dele relevante produktaktivitetsoplysninger og lyddata med stemmestyringspartnere, som du har autoriseret til at modtage disse oplysninger, med henblik p? at styre dit Sonos-system. Det er n?dvendigt at dele oplysninger med stemmestyringspartnere if?lge dine instruktioner for at opfylde den aftale, vi har med dig.

Sonos-kontrollerede partnerselskaber og datterselskaber

Vi deler oplysninger med Sonos-kontrollerede partnerselskaber og datterselskaber til forretningsm?ssige form?l s?som intern administration, salgsfremst?d for Sonos-produkter og levering af vores Sonos-produkter og -tjenester til kunder. Det er i vores legitime interesse at dele oplysninger med disse tredjeparter til disse form?l.

Tvungen oplysning og retsh?ndh?velse

N?r det er vedtaget ved lov, og strengt n?dvendigt for udf?relsen af funktionen af serviceydelserne, eller for at beskytte vores rettigheder, eller de rettigheder, der tilkommer vores tilknyttede selskaber eller vores brugere, udleverer vi dine persondata til de retsh?ndh?vende myndigheder, unders?gelsesorganisationer, vores tilknyttede selskaber eller til brug i retssager. Vi vil dele dine personoplysninger, n?r vi i god tro mener, at det er n?dvendigt for os at g?re det for at overholde en juridisk forpligtelse i henhold til g?ldende lov eller reagere p? et gyldigt retsskridt (f.eks. en ransagningskendelse, retskendelse eller vidneindkaldelse).

Salg eller fusion

Vi kan dele dine persondata i forbindelse med en fusion, k?b eller salg af alle eller af en del af vores aktiver. Du vil naturligvis modtage en meddelelse derom pr. e-mail og/eller med en meddelelse offentliggjort p? vores webside, hvor du vil modtage oplysning om dine rettigheder.

Deling og offentligg?relse af indsamlede oplysninger

Vi deler oplysninger i en samlet form og/eller p? en s?dan m?de, at modtageren af disse data, f.eks. en tredjepart, der bruger dem til en brancheanalyse, ikke er i stand til at kunne identificere dig.

Bem?rk venligst, at vores Sonos-produkter indeholder links til produkter eller applikationer fra tredjeparter, hvis privatlivspolitik kan v?re anderledes end Sonos Privatlivspolitik. Hvis du afgiver personlige oplysninger til nogle af disse tredjeparter eller deres produkter, vil dine persondata v?re omfattet af disse tredjeparters privatlivspolitik, og vi opfordrer dig til at genneml?se disse privatlivspolitikker omhyggeligt.

N?r du deler dine persondata med tredjeparter, kan dine persondata blive overf?rt til lande, hvor lovgivningen om databeskyttelse af dine personlige oplysninger kan v?re mindre omfattende, end den er i dit eget land. Vi er meget omhyggelige med at beskytte dine persondata og har iv?rksat passende mekanismer for at beskytte dem, n?r de bliver overf?rt til udlandet. Vi overdrager dine persondata i overensstemmelse med den g?ldende lovgivning om beskyttelse af persondata, og vi iv?rks?tter passende foranstaltninger, for at sikre os, at dine persondata opbevares sikkert af enhver tredjepart, som vil f? adgang til dine personlige oplysninger, (f.eks. ved at anvende de standardklausuler, der er godkendt af EU-Kommissionen). Hvis du har sp?rgsm?l eller gerne vil have flere oplysninger om den internationale overf?rsel af dine personoplysninger eller de iv?rksatte sikkerhedsforanstaltninger, bedes du sende os en e-mail til privacy@sonos.com.

Gå til toppen

Retsgrundlaget for brug af persondata

Retsgrundlaget for brug af dine personlige oplysninger er baseret p? forskellige grunde, som beskrevet nedenfor:

Opfyldelse af kontrakt

Det kan v?re n?dvendigt at bruge dine personlige oplysninger for at opfylde den kontrakt, som vi har indg?et med dig. For eksempel til at gennemf?re dit k?b af dit Sonos-produkt, til at registrere dig og vedligeholde din konto, til at hj?lpe med leveringsproblemer, til at behandle returneringer, til at registrere dit Sonos-system og til at s?rge for, at dit Sonos-produkt udf?rer sine grundl?ggende funktioner p? en sikker m?de, eller at det opfylder dine forventninger.

Samtykke

N?r det er et lovm?ssigt krav, kan vi v?re afh?ngige af dit samtykke til at bruge dine personoplysninger. N?r det er tilf?ldet, giver vi dig mere specifik information, n?r vi faktisk beder om dit samtykke. Du kan tilbagetr?kke dit samtykke n?r som helst ved at sende os en e-mail til privacy@sonos.com. Din tilbagetr?kning vil ikke p?virke lovligheden af behandling p? grundlag af dit samtykke f?r din tilbagetr?kning.

Overholdelse af juridisk forpligtelse

Vi kan bruge dine relevante personoplysninger til at sikre overholdelse af g?ldende love, for eksempel til at overholde lovlige anmodninger fra retsh?ndh?vende myndigheder samt til lovgivningsm?ssig efterforskning og overholdelse.

Legitime interesser

Vi kan bruge dine personlige oplysninger i vores legitime interesse. For eksempel henholder vi os til vores legitime interesse i at analysere og forbedre vores Sonos-produkter og -tjenester og indholdet af vores hjemmesider og app, at sende dig notifikationer om softwareopdateringer eller oplysninger om Sonos-produkter og -tjenester og at bruge dine relevante personoplysninger til administrative form?l og afsl?ring og forebyggelse af svig eller bedrageri. Desuden henholder vi os til vores legitime interesse i at sende dig relevant markedsf?ringskommunikation, undtagen hvor samtykke kr?ves i henhold til g?ldende lokal lov.

N?r vi anvender personoplysninger til at tjene vores legitime interesser, vil vi altid afveje dine rettigheder og interesser i beskyttelsen af dine personoplysninger mod vores rettigheder og interesser.

Hvor vi behandler dine personoplysninger p? grundlag af vores legitime interesse, og der ikke er nogen frav?lgelsesmekanisme til r?dighed for dig (f.eks. i indstillingerne i dit Sonosprodukt), kan du g?re din ret til at g?re indsigelse g?ldende ved at sende en e-mail til privacy@sonos.com.

Gå til toppen

Sikkerhed, lagring og opbevaring af personoplysninger, vi indsamler

Sikkerhed

Sonos tager beskyttelsen og sikkerheden af dine personlige oplysninger yderst seri?st. Selvom vi g?r en betydelig indsats for at beskytte dine persondata, som vi har indsamlet, findes der ikke noget sikkerhedssystem, der er uigennemtr?ngeligt.

Vi anvender en r?kke af tekniske og organiseringsm?ssige foranstaltninger og industristandarder for at beskytte dine persondata og hj?lpe med til at beskytte dine personoplysninger imod tab, tyveri, misbrug og uautoriseret adgang, videregivelse, ?ndring og ?del?ggelse. F.eks. gemmer vi de personlige oplysninger, som du oplyser, p? computersystemer med begr?nset adgang og i kontrollerede omgivelser. Derudover sikrer vi os, at vores tredjeparts datacenterleverand?rer iv?rks?tter passende og tilstr?kkelige sikkerhedsforanstaltninger. Desuden er dine persondata beskyttet med kryptering, som f.eks. Transport Layer Security (TLS), under deres forsendelse via internettet. Yderligere er dit password lagret via en envejs-hash, hvilket betyder, at det ikke kan genskabes, (eller videregives), af nogen, herunder Sonos. (Det kan kun nulstilles).

Du kan kun f? adgang til dine Sonos-kontooplysninger og vores servicetjeneste ved at bruge et individuelt bruger-login og et password. For at kunne beskytte dine persondata skal du holde dit password fortroligt og ikke udlevere det til andre personer. Du bedes venligst meddele os omg?ende, hvis du tror, at dit password er blevet misbrugt. Derudover b?r du altid logge ud og lukke din browser, n?r du er f?rdig med din session. Bem?rk venligst, at vi aldrig vil bede dig om at oplyse dit password.

Hvis du har sp?rgsm?l om sikkerheden af dine personoplysninger, kan du kontakte os p? privacy@sonos.com.

Opbevaring

Persondata, som er indsamlet af Sonos, kan lagres og behandles i din region, i USA, (f.eks. i vores st?rre datacentre), eller i et andet land, hvori Sonos eller dets tilknyttede selskaber, datterselskaber eller tjenesteudbydere befinder sig eller har faciliteter. Sonos har iv?rksat passende mekanismer til at beskytte persondata, n?r disse bliver overf?rt internationalt, f.eks. gennem vores brug af de standard kontraktklausuler, der er godkendt af EU-Kommissionen.

Tilbageholdelse

Sonos opbevarer dine personoplysninger:

  • s? l?nge vi har et kundeforhold med dig, og/eller s? l?nge det er n?dvendigt for at g?re det muligt for dig at bruge hjemmesiden, din Sonos-konto og/eller dit/dine Sonos-produkt(er)
  • i den periode det er n?dvendigt for at yde de tjenester, du anmoder os om
  • i den periode det er n?dvendigt for at levere markedsf?ring eller andre salgsfremmende materialer, du anmoder os om
  • for at overholde vores juridiske forpligtelser, herunder krav fra tilsynsmyndigheder og offentlige myndigheder, som har autoritet over os, s?som skatte- og/eller bogf?ringsforpligtelser, som normalt kr?ver opbevaring af visse transaktionsdata, i perioder mellem 7 og 10 ?r efter at en transaktion fandt sted
  • i perioder, der er n?dvendige for at l?se tvister med andre parter og/eller efterforske eller bestride potentielle juridiske krav
  • i ?vrigt efter behov for at g?re det muligt for os at udf?re vores forretning i overensstemmelse med g?ldende lovgivning og forskrifter.

Alle personoplysninger, vi opbevarer, vil v?re genstand for denne privatlivserkl?ring og vores interne retningslinjer for opbevaring. Sonos sletter dine personoplysninger, n?r de ikke l?ngere er n?dvendige for ovenn?vnte form?l. Hvis der er nogen personoplysninger, som vi af tekniske ?rsager ikke kan slette helt fra vores systemer, vil Sonos tr?ffe de forn?dne foranstaltninger for at forhindre, at disse oplysninger fortsat behandles eller bruges. Hvis du har sp?rgsm?l om en bestemt opbevaringsperiode for visse slags personoplysninger, vi behandler om dig, bedes du sende en e-mail til privacy@sonos.com.

Gå til toppen

Dine rettigheder og valgmuligheder

Dine rettigheder

Vi vil gerne have, at du har kontrollen over, hvordan vi bruger dine persondata. Med forbehold for den lokalt g?ldende lovgivning, kan du g?re dette p? f?lgende m?der:

  • Du kan anmode om en kopi af dine persondata, som vi er i besiddelse af.
  • Du kan oplyse os om enhver form for ?ndringer i dine persondata, eller om, at du gerne vil have, at vi foretager en rettelse i nogle af de persondata, som vi opbevarer om dig.
  • I visse situationer kan du anmode om at slette, blokere eller begr?nse de persondata, vi opbevarer om dig eller frems?tte indsigelse mod bestemte m?der, som vi bruger dine persondata p?, og
  • i visse situationer kan du ligeledes anmode om at sende de persondata, som du har givet til os, til en tredjepart.

N?r vi bruger dine persondata med dit forudg?ende samtykke, kan du tilbagetr?kke dit samtykke n?r som helst. Derudover, n?r vi behandler dine persondata baseret p? vores legitime interesse eller i offentlighedens interesse, har du ret til at frems?tte indsigelse imod denne brug af dine personlige oplysninger, n?r som helst.

Vi stoler p?, at de persondata, som du har givet os, er fuldst?ndige, n?jagtige og opdaterede. Du bedes straks oplyse os om alle ?ndringer af eller un?jagtigheder i dine personoplysninger ved at rette henvendelse til privacy@sonos.com.

Vi svarer p? din henvendelse s? hurtigt som muligt, og i alle tilf?lde indenfor 30 dage. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du kan kontrollere indsamlingen og brugen af yderligere brugsdata og dine pr?ferencer for kommunikation, markedsf?ring og reklamer, ved at se afsnittene Dine valg herunder.

Vi forpligter os til at samarbejde med dig for at finde frem til en rimelig l?sning p? en klage eller en bekymring, som du m?tte have mht. brugen af dine personlige oplysninger. Hvis du alligevel er af den opfattelse, at vi ikke har behandlet din klage eller din henvendelse korrekt, kan du have ret til at indgive en anmeldelse til den myndighed, der er kompetent mht. beskyttelse af persondata i dit land, (hvis dit land har en s?dan myndighed), eller til en tilsynsf?rende myndighed.

Dine valgmuligheder

Sonos-konto og Sonos-app

Hvis du ?nsker at tilg?, redigere eller fjerne profiloplysninger, ?ndre dit password, lukke din konto eller anmode om sletning af dine personoplysninger, kan du g?re det ved at logge ind p? din Sonos-konto eller Sonos-app eller sende en e-mail til privacy@sonos.com. Hvis du ikke kan tilg? visse personoplysninger indsamlet af Sonos gennem din Sonos-konto, Sonos-appen eller direkte via det Sonos-produkt, du bruger, kan du altid kontakte os ved at sende en e-mail til privacy@sonos.com. Vi svarer p? din henvendelse om adgang til eller sletning af dine persondata snarest muligt, men i alle tilf?lde indenfor 30 dage.

Yderligere brugsdata

Du kan til enhver tid frav?lge Yderligere forbrugsdata:

  • Brug Sonos' mobilapp, tryk Indstillinger > Data & Fortrolighed > Yderligere forbrugsdata.
  • Hvis du bruger Sonos-appen til Mac, klik Sonos > Pr?ferencer > Yderligere forbrugsdata.
  • Hvis du bruger Sonos-appen til PC, klik Administrer> Indstillinger > Yderligere forbrugsdata.

Du kan ?ndre dine indstillinger n?r som helst med den samme fremgangsm?de.

Dine pr?ferencer vedr?rende kommunikation, markedsf?ring og annoncering

Hvis du ikke l?ngere ?nsker at modtage direkte tilbud fra Sonos pr. e-mail, kan du afmelde vores meddelelser ved at f?lge de instruktioner, som du kan se i hver enkelt e-mail, som sendes til dig gennem fanen "Afmeld". Du kan ligeledes frav?lge e-mailabonnementer eller beskeder via appen ved at opdatere dine profil- og kontaktindstillinger i din Sonos konto. Vi respekterer dit valg, og vi vil ikke l?ngere sende e-mails med reklame til dig, n?r du har afmeldt dig eller ?ndret dine kommunikationsindstillinger.

Bem?rk venligst, at uanset dine kommunikationsindstillinger, vil vi forts?tte med at kommunikere med dig ang?ende vilk?r og betingelser, opdateringer i Privatlivspolitikken og af software til Sonos-produkter, rutine meddelelser fra Sonos kundeservice, s?som information om nuv?rende og om tidligere k?b, levering af produkter, afbrydelser i servicetjenesten, databrud eller anden relevant information om et produkt, som du ejer, s?som oph?r af support eller sikkerhedsproblemer.

Du kan tilpasse m?ngden af interessebaseret annoncering, du kan modtage, ved at ?ndre dine cookieindstillinger, ?ndre indstillingerne p? din enhed og/eller frav?lge visse annonceringsnetv?rk. Hvis du har fravalgt at modtage meddelelser fra os pr. e-mail, vil vi ikke bruge din e-mail til interessebaseret annoncering. Du kan finde flere oplysninger om vores brug af interessebaseret reklame ved at se Vores brug af cookies og lignende teknologier.

Gå til toppen

Annoncering og moderne markedsf?ringsv?rt?jer

For at hj?lpe flere mennesker med at lytte til mere musik p? Sonos, benytter vi os af adskillige moderne markedsf?ringsv?rkt?jer til st?tte i vores annonceringsindsats.

Sonos kan samarbejde med tredjepartsannonc?rer, der bruger cookies og lignende teknologier, for at vise en mere relevant annoncering om Sonos-produkter og -tjenester p? vores hjemmesider og p? hele internettet. For at levere denne "interessebaserede annoncering" kan disse parter kombinere ikke-personlige data om dine onlineaktiviteter, som de har indsamlet gennem tiden, hvilket er med til at kunne tilpasse de reklamer, som vi leverer til dig. Eksempler herp? kan omfatte visning af en Sonos-annonce p? en Facebook-side, p? en side ejet af Google, s?som en side med s?geresultater eller YouTube, eller p? en side i Googles annoncerings-netv?rk. Vi deler ikke dine personlige oplysninger som led i denne proces. N?r det er n?dvendigt, indhenter vi dit samtykke til denne proces. Du kan n?r som helst frav?lge disse personligt tilpassede annoncer fra tredjepartsannonc?rer og annoncenetv?rk, som er medlemmer af Network Advertising Initiative (NAI), eller som f?lger Digital Advertising Alliance's Self-Regulatory Principles for Online Behavioral Advertising, ved at bes?ge siderne med fravalg p? NAI-hjemmesiderne og DAA-hjemmesider. Hvis du v?lger at frav?lge, kan det g?re de annoncer, du ser p? internettet, mindre relevante for dig. Brugere, som har rettigheder i henhold til EU's databeskyttelseslovgivning, kan bes?ge www.youronlinechoices.com for at finde ud af, hvordan de frav?lger at f? deres oplysninger brugt til interessebaseret reklame fra virksomheder, der er medlem af EDAA (the European Interactive Digital Advertising Alliance). Canadiske brugere kan bes?ge www.youradchoices.ca.

Hvis du v?lger at frav?lge, kan det g?re de annoncer, du ser p? internettet, mindre relevante for dig.

Hvis du har fravalgt modtagelse af kommunikation fra os, vil vi ikke bruge din e-mail til interessebaseret annoncering.

Gå til toppen

Hvordan vi bruger cookies og andre lignende teknologier

Vi anvender cookies og lignende teknologier, s?som pixels, tags, web-beacons og andre identifikatorer for at hj?lpe os med at personligg?re vores webside for dig, huske dine pr?ferencer, forst? hvordan brugere anvender vores webside eller appen, og v?re med til at tilpasse vores markedsf?ringstilbud.

Cookies

En cookie er en lille datafil, der indeholder en r?kke kendetegn, som sendes til din computer, n?r du bes?ger et websted. N?r du bes?ger det samme websted igen, tillader cookien, at webstedet genkender din browser. Hvor lang tid en cookie bliver p? din computer eller p? din mobilenhed, afh?nger af, om det er en "vedvarende cookie" eller en "sessionscookie". Sonos bruger begge typer af cookies. Sessionscookies bliver kun i din enhed, indtil du stopper med din internet-browsing. Vedvarende cookies forbliver i din computer eller i din mobilenhed, indtil de udl?ber eller slettes. Vi bruger f?lgende typer cookies p? vores webside.

  • Strengt n?dvendige cookies. Disse cookies er afg?rende for, at du kan surfe rundt p? vores webside og bruge dennes funktioner. Uden disse cookies kan der ikke leveres servicetjenester, s?som indk?bskurve, n?r du shopper.
  • Pr?stations-cookies. Disse cookies indhenter oplysninger om, hvordan du bruger vores websider. Disse data kan bruges til at forbedre og optimere vores webside og g?re den mere brugervenlig for dig.
  • Funktions-cookies. Disse cookies giver vores websider mulighed for at huske de valg, som du har foretaget under din s?gning p? nettet. Vi kan gemme din geografiske placering i en cookie for at sikre os, at vi viser dig de websider, der er relevante for dit omr?de.
  • Tredjeparts-cookies. Tredjeparts-cookies er cookies, der anbringes af websider og/eller af parter, der ikke er Sonos. Disse cookies kan bruges p? vores webside til at forbedre vores produkter eller servicetjenester, eller for at hj?lpe os med at levere en mere relevant annoncering. Disse cookies er underlagt de respektive privatlivspolitikker for disse eksterne tjenester, for eksempel Facebooks datapolitik.
  • Analyse-cookies. Vi anvender analytiske cookies, s?som dem, der tilbydes af Google Analytics, for at hj?lpe os med at forst? ting som, hvor l?nge en bes?gende er p? vores websider, hvilke sider de finder mest nyttige, og hvordan de er kommet til sonos.com. Du kan f? mere at vide om Google Analytics og dine oplysninger ved at bes?ge denne Googlewebside.

Der er mere information om de cookies, vi bruger p? vores hjemmeside, her.

S?dan kontrollerer du indstillinger for cookies

De fleste webbrowsere giver dig mulighed for at styre cookies gennem deres indstillinger. Men hvis du begr?nser hjemmesiders mulighed for at s?tte cookies, kan det f? indflydelse p? din overordnede brugeroplevelse. Nogle browsere tilbyder "Do Not Track" ("DNT") signal, gennem hvilket du kan oplyse dine pr?ferencer mht. sporing af din internetaktivitet og din cross-site tracking. Selvom vi p? nuv?rende tidspunkt ikke anvender teknologier, der genkender DNT-signaler, vil vi kun behandle dine persondata i overensstemmelse med herv?rende Privatlivspolitik. Nedenfor kan du f? mere at vide om, hvordan du kontrollerer indstillinger af cookies p? popul?re webbrowsere:

Pixels

Ud over cookies bruger vi af og til sm? grafiske billeder, kendt som "pixels" (ogs? kendt som web-beacons, clear GIFs, eller pixel-tags). Vi anvender pixels i vores e-mailkommunikation til dig, (hvis du har valgt at modtage en s?dan kommunikation), for at hj?lpe os med at forst?, om vores e-mailkommunikation er blevet set. Desuden bruger vi pixels fra tredjeparter, (s?som fra Google, Facebook og andre annoncerings-netv?rk), til at hj?lpe os med at levere annoncer, der er relevante for dig. F? mere at vide om vores annoncering og markedsf?ring nednefor.

Andre identifikatorer

N?r du bruger vores app, indsamler vi en unik identifikator til sporing af annoncer fra din enhed, (annoncerings-identifikatoren eller "IDFA" p? IOS-enheder, og Google Ad ID eller "AID" p? Android-enheder), s? vi kan f? mere at vide om brugerne af vores app og levere de mest relevante meddelelser og markedsf?ring. Selvom disse identifikatorer er unikke for din enhed, indeholder de ingen af dine personlige oplysninger, s?som navn eller e-mailadresse.

S?dan kontrollerer du indstillinger af identifikatorer

Du kan styre, hvordan disse identifikatorer anvendes, idet du herunder har mulighed for at nulstille dem, gennem indstillingerne p? din enhed. Nedenfor kan du f? mere at vide om, hvordan du kontrollerer indstillinger af cookies p? popul?re webbrowsere:

Hvordan du kan kontakte os

Hvis du har sp?rgsm?l om brugen af dine personoplysninger, bedes du sende en e-mail til privacy@sonos.com.

Medmindre andet er oplyst, er Sonos, Inc. dataansvarlig for persondata, som vi har indsamlet gennem Sonos-produkter og servicetjenester, der er omfattet af denne Privatlivspolitik. Vores adresse er: 614 Chapala Street, Santa Barbara, CA 93101, USA.

Sonos Europe B.V. er vores databeskyttelsesrepr?sentant for Det Europ?iske ?konomiske Samarbejdsomr?de og Schweiz. Sonos Europa B.V.'s databeskyttelsesr?dgiver kan kontaktes p? f?lgende adresse: Schuttersweg 10, 1217 PZ Hilversum, Holland eller via e-mail til privacy@sonos.com.

Gå til toppen

?ndringer i vores Privatlivspolitik

Sonos kan ?ndre eller opdatere herv?rende Privatlivspolitik, n?r det er n?dvendigt for at afspejle kundernes feedback og ?ndringer i vores Sonos-produkter og serviceydelser. Derfor bedes du venligst genneml?se den med j?vne mellemrum. N?r vi opdaterer denne politik, vil vi forny "Senest opdateret" datoen, som du finder ?verst i Privatlivspolitikken. Hvis der sker v?sentlige ?ndringer i politikken eller i, hvordan Sonos bruger dine persondata, vil du modtage en besked om dette, enten ved at vi offentligg?r nyheden om disse ?ndringer eller ved, at vi sender en besked direkte til dig. Vi anbefaler dig at gennemse denne Privatlivspolitik med j?vne mellemrum for at finde ud af mere om, hvordan Sonos bruger og beskytter dine persondata.

Gå til toppen